14.3 C
Amposta

Detingudes quatre persones a Tortosa per estafes de suposats lloguers a Eivissa

Tres dels arrestats feien de 'mules' i el quart és el cap de la trama

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Policia Nacional ha detingut quatre persones a Tortosa en relació a diverses estafes per anunciar pisos de lloguer a Eivissa i cobrar per avançat imports. Tres dels arrestats estan acusats d’un delicte d’estafa i blanqueig de capitals i el quart per estafa, blanqueig de capitals i usurpació d’estat civil. La investigació es va iniciar al juliol del 2023, quan investigadors de la Policia Nacional a Eivissa van rebre diverses denúncies per les conegudes com a ‘estafes del lloguer’. Els estafadors anunciaven pisos i sol·licitaven a les víctimes pagaments per avançat en concepte de reserva i fiança, moment en què eliminaven la comunicació amb les víctimes.

El cap de la banda s’encarregava d’anunciar els immobles i aconseguir les transferències. Aquestes anaven destinades a altres persones, que eren les ‘mules’, que en rebre els diners els retiraven a través de caixers automàtics i els entregaven a l’organitzador a canvi de rebre’n una part.

Fruit de la coordinació entre la Policia Nacional d’Eivissa i Tortosa es van detenir les ‘mules’ a Tortosa. Posteriorment, es va arrestar el cap de l’organització. La Policia Nacional ha destacat que acostuma a ser difícil arribar fins al cap d’aquests delictes perquè fan servir dades totalment falses.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -