14.3 C
Amposta

Detectat un nou brot de coronavirus a les Terres de l’Ebre, concretament a Amposta

El brot el formen 3 positius d'un mateix àmbit familiar i hi ha 15 contactes en seguiment

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Avui, dilluns 27 de juliol, el Departament de Salut ha informat que a les Terres de l’Ebre hi ha set brots de coronavirus. En total n’hi ha hagut 8, però el primer de tots, detectat a Alcanar, ja s’ha donat per extingit, tot i que continua en seguiment. El canvi més destacat és que ha aparegut un nou brot respecte les dades facilitades per Salut aquest passat dissabte, concretament a la ciutat d’Amposta. A més, també s’han detectat 4 nous positius al brot de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús i 3 més al de Peníscola. Les dades acumulades dels brots actius són les següents:

  1. Brot El Perelló – Claustre professors: 14 positius, 2 dels quals hospitalitzats i 70 contactes en seguiment.
  2. Brot a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús (Tortosa): 28 positius, 1 dels quals hospitalitzat i 4 defuncions. Cribratge a tot l’hospital.
  3. Brot a Tortosa: 9 positius d’un mateix àmbit familiar i 6 contactes en seguiment.
  4. Brot a Sant Carles de la Ràpita relacionat amb l’Hospital Comarcal d’Amposta: 16 positius d’un mateix àmbit familiar, 1 dels quals hospitalitzat i 20 contactes en seguiment.
  5. Brot a Peníscola (abans era el segon de la Ràpita): 19 positius i 40 contactes en seguiment d’un mateix àmbit social. Es tracta d’un brot relacionat amb la discoteca Ébano de Peníscola.
  6. Brot al Raval de Crist de Roquetes: 3 positius d’un mateix àmbit familiar i 5 contactes en seguiment.
  7. Brot a Amposta: 3 positius d’un mateix àmbit familiar i 15 contactes en seguiment.

Cal remarcar, també, que els casos positius dels brots detectats no són necessàriament residents a la localització d’aquests, a més, són positius acumulats des que es va començar el brot, és a dir, no significa que tots els positius estiguin en actiu actualment, però es consideren brots i significa que afecten 3 persones o més.

Redacció – LL. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -