14.3 C
Amposta

Desmantellada una plantació de marihuana a la Serra d’Almos

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Guàrdia Civil de Tarragona ha desmantellat una plantació de marihuana composta per 564 plantes, de l’interior d’un habitatge del municipi de la Serra d’Almos, de la localitat de Tivissa, detenint a un matrimoni com a responsables de aquesta plantació per la comissió d’un delicte de tràfic de drogues (cultiu i elaboració de marihuana) i un altre de defraudació del fluid elèctric.

Amb motiu de l’obertura de la piscina municipal en el municipi de la Serra d’Almos, alguns usuaris de la mateixa van alertar la Guàrdia Civil de la forta olor de marihuana que es percebia en l’ambient, el qual podria procedir d’un dels domicilis pròxims a la instal·lació aquàtica. Després de tenir coneixement d’aquesta informació la Guàrdia Civil va establir nombrosos dispositius a fi de verificar aquesta informació i, si escau localitzar i desmantellar la plantació cannàbica i identificar al seu responsable.

Aquests dispositius van resultar positius, quan al costat de la piscina municipal va ser localitzada un habitatge amb diversos elements en el seu exterior, com condicionadors i extractors d’aire utilitzats normalment en plantacions Cannabicas de tipus “indoor”, això unit a les pròpies tasques operatives per l’apreciació de la forta olor a marihuana de l’habitatge, denotava que a l’interior de la mateixa podria existir una plantació cannàbica clandestina.

L’habitatge, residència habitual d’un matrimoni establert al municipi, s’havien condicionat algunes estades per a albergar plantacions de marihuana, la planta superior com assecador de la substància i el soterrani on se situava la plantació, d’aquesta manera el matrimoni podia tenir la plantació activa i en òptimes condicions de producció, detectant en nombroses ocasions com el citat matrimoni carregava terra de cultiu d’un comerç d’una localitat pròxima i desfent-se de les restes de poda de les plantes en una finca de la seva propietat.

Per aquest motiu durant el matí d’ahir es va establir un dispositiu policial per explotar la informació aconseguida en la investigació, una vegada obtingut el corresponent manament d’entrada i registre de l’autoritat judicial.

L’operatiu ha permès desmantellar una plantació tipus “indoor” amb 564 plantes de marihuana, 2’3 quilos de cabdells de la mateixa substància, 1 pistola taser, 900 € i material per al cultiu i elaboració de la substància.

Els detinguts, un matrimoni de 59 i 60 anys, de nacionalitat espanyola i veí del municipi, se’ls imputa un presumpte delicte contra la salut pública (cultiu, elaboració i tràfic de substàncies estupefaents) i un altre de defraudació de fluid elèctric, aquests un cop van prestar declaració en dependències policials van ser posats en llibertat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Falset.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -