14.3 C
Amposta

Desenes d’entitats convoquen a Tortosa una concentració per la Vaga Mundial pel Clima

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Plataforma en Defensa de l’Ebre ha comunicat que es senten plenament interpel·lats per les reclamacions que es faran des de milers de ciutats de tot el món el dia 27 de setembre on s’ha convocat una Vaga Mundial pel Clima. Des de la PDE diuen “que estem davant d’una problemàtica que afecta de ple les Terres de l’Ebre” i apunten que no es quedaran indiferents.

La crisi o emergència climàtica és una realitat i alguns científics assenyalen la Mediterrània com una de les regions més vulnerables i afectada sobretot per la pujada del nivell del mar. La plataforma reclama les mesures adequades per minimitzar les afectacions que tot això pot comportar a les Terres de l’Ebre i, en especial, al Delta de l’Ebre.

Una problemàtica mundial que ha fet que centenars de milers de milions d’organitzacions i entitats de tot el món demanin a la societat civil que el 27S surtin als carrers per demanar als poders dels estats mesures immediates per revertir aquesta emergència climàtica i reduir a zero les emissions de gasos d’efecte hivernacle.

Des de la Plataforma en Defensa de l’Ebre animen a totes les ebrenques i tots els ebrencs a totes les mobilitzacions que es convoquin als diferents municipis i els inviten en especial a la convocatòria que han fet desenes d’entitats pel dissabte, 27 de setembre, a les 7 de la tarda a la plaça Barcelona de Tortosa, enfront del mercat municipal.

Redacció – V. Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -