14.3 C
Amposta

Desarticulen un taller mecànic clandestí als Reguers, a Tortosa

Descobreixen un taller mecànic clandestí en terrenys naturals dels Reguers

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Seprona de la Guàrdia Civil de Tortosa ha desarticulat un taller mecànic clandestí situat en terrenys naturals dels Reguers, a Tortosa. La policia havia rebut informacions del fet que podria existir un taller il·legal on es feien treballs de reparació i manteniment de vehicles i finalment el van poder localitzar en un paratge dels Reguers, a Tortosa.

Durant la inspecció, van descobrir diversos vehicles en reparació, així com eines d’ús professional i components relacionats amb aquesta activitat, com ara pneumàtics usats, olis, pintures, bateries, motors desmuntats, etc.

Aquest tipus d’activitat provoca gran quantitat de residus contaminants, que fora del control administratiu poden provocar episodis importants de contaminació del medi natural, ja que no tenen cap mesura en matèria de seguretat industrial.

Els agents van procedir a emetre diferents denúncies en matèria de residus, seguretat industrial i llicències administratives, que seran remeses als departaments corresponents de la Generalitat de Catalunya.

Una de les labors del Seprona és la de localitzar activitats de caràcter clandestí que generin residus perjudicials, tant per al medi ambient com per al desenvolupament econòmic d’una determinada zona, provocant no solament contaminació a la zona on es troben, sinó una clara competència de caràcter deslleial.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -