14.3 C
Amposta

Denuncien una empresa de Tortosa per l’abocament il·legal de pneumàtics usats

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els Mossos d’Esquadra van denunciar el propietari d’una empresa de pneumàtics de Tortosa per realitzar un abocament il·legal de pneumàtics en una finca disseminada. Els fets van passar el dilluns, dia 26 de juliol, quan en el transcurs del seu patrullatge els agents van localitzar nombrosos pneumàtics usats que havien estat llençats en uns terrenys ubicats a Campredó (Tortosa). Les indagacions dels policies per determinar l’autoria de l’abocament els va portar fins a una empresa de pneumàtics de la mateixa localitat.

Els pneumàtics son considerats com un residu que requereix una gestió específica per la seua alta capacitat de contaminació del medi ambient pel seu potencial risc contaminador mediambiental en cas que hi hagi un incendi i s’emetin gasos a l’atmosfera. D’altra banda, també suposen un perill per la seua facilitat de combustió. Aquest fet fa que en aquests moments pugui suposar un risc de greu perjudici tant pel medi ambient com per la salut de les persones.

Per aquests motius els agents van denunciar el propietari de l’empresa en virtut del Decret legislatiu 1/2009 de la Llei Reguladora de Residus. La denúncia serà tramesa a l’Agència de Residus de Catalunya, organisme competent en aquesta matèria.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -