14.3 C
Amposta

Denuncien a un veí de Gandesa per deixar morir diversos animals

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El dilluns dia 1 d’agost agents dels Mossos d’Esquadra van denunciar un veí de Gandesa per deixar morir per falta d’aliments i aigua diversos animals en la seua explotació ramadera. Arran de la informació obtinguda durant el patrullatge de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Gandesa, els agents van decidir inspeccionar l’esmentada finca.

Un cop en el lloc dels fets, els policies van observar que en la mateixa hi havia un ramat d’unes 80 cabres, 1 cavall i 12 gossos. La majoria dels animals presentaven un estat de descurança important, sobretot el ramat de cabres les quals no disposaven ni d’aigua ni menjar, amb una gran quantitat de paràsits, factors aquests que explicaven l’estat de debilitat i primor important que presentaven.

Seguidament, els agents van detectar que set animals ja havien mort i presentaven diferents estats de descomposició, fet que feia pensar que havien mort en dies diferents. Per l’exterior del recinte tancat on estava el ramat, els agents també van detectar diverses restes d’aquests animals les quals havien estat devorades pels mateixos gossos de la finca.

Finalment i davant la gravetat d’aquests fets, els agents van denunciar el propietari de l’explotació i es van ficar amb contacte de forma immediata amb el departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, organisme competent en la matèria, el qual decretarà les mesures adients per corregir aquesta situació.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -