14.3 C
Amposta

Denuncien 5 persones per pescar tonyina roja en època de veda a Deltebre

Transportaven la tonyina en neveres ja filetejada

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dijous 6 de maig agents de la Guàrdia Civil de seguretat ciutadana, juntament amb una patrulla del SEPRONA de Tortosa, van interceptar un vehicle que transportava 28,5 quilos de tonyina roja a la zona de Riumar, a Deltebre. Els agents van identificar a cinc persones i les van denunciar per pescar en època de veda.

La patrulla de la Guàrdia Civil es trobava realitzant servei de prevenció per la zona de Riumar i a la sortida de la zona portuària de la urbanització van registrar un vehicle, en el qual van trobar diverses neveres que contenien diferents seccions de carn de peix filetejades a lloms, així com diversos estris relacionats amb la pesca recreativa.

El vehicle era una furgoneta ocupada per cinc persones que, després de la identificació, no van poder aportar cap classe de documentació que acredités la procedència legal del peix. Per tant, van avisar al SEPRONA que va confirmar que era tonyina roja.

Els agents van ratificar la il·legalitat d’aquests fets i van procedir a la realització de la corresponent presa de mostres i a la denúncia per una infracció a la normativa sobre pesca per pescar tonyina roja en època de veda. El peix intervingut va ser lliurat al Centre Benèfic de Càritas Diocesana de la localitat de l’Aldea.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -