EbreIncendiNotícies

Demà tindrà lloc a reunió de coordinació de l’incendi de la Ribera d’Ebre

La consellera Budó participa demà a Flix en una reunió amb institucions i municipis afectats per donar una resposta coordinada als efectes de l'incendi a la Ribera d'Ebre

Aquesta reunió deriva de la que van mantenir la setmana passada el president Torra i la consellera Budó, on es va acordar que demà els alcaldes aportaran l’avaluació de danys per poder establir quin tipus d’ajuts son els més idonis.

A la reunió hi haurà una àmplia representació de totes les institucions: ajuntaments i consells comarcals afectats, govern català, govern espanyol, diputacions i Universitat Rovira i Virgili.

Els mitjans podran prendre imatges a les 11 h i en finalitzar la reunió, al voltants de les 12.30h, la consellera Budó atendrà els mitjans de comunicació.

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, participarà demà dissabte a les 11h a Flix en una reunió per treballar el pla de xoc i donar una resposta coordinada al màxim nivell per fer front als efectes de l’incendi de la Ribera d’Ebre. En la reunió que van mantenir la setmana passada els municipis afectats amb el president Torra i la consellera Budó, es va adoptar el compromís que aquest dissabte aportaran l’avaluació de danys per poder així establir quin tipus d’ajuts són els més idonis. Per tant, la diagnosi clara i detallada és el pas previ a l’elaboració del pla de xoc que ha de permetre reparar els danys tant materials com econòmics que han patit els 8 municipis afectats per l’incendi.

La de demà serà una reunió amb una àmplia representació de les administracions com són els ajuntaments afectats i consells comarcals, el govern català, el govern de l’Estat, les Diputacions i la Universitat Rovira i Virgili, perquè és voluntat del Govern donar una resposta coordinada.

La consellera Budó estarà acompanyada per representants dels diferents Departaments de la Generalitat que hi poden aportar solucions. Concretament, també participaran a la reunió el secretari d’Administracions Locals i Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar; el secretari general de Territori i Sostenibilitat, Ferran Falcó; el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès; la directora general d’Administracions Locals, Rosa Vestit; i tècnics del departament d’Interior i Agricultura.

La reunió tindrà lloc al Centre d’Empreses de Flix a les 11h  (C. Tallers, 2. Pol. Ind. La Devesa). A l’inici, els mitjans podran prendre imatges i en finalitzar, al voltants de les 12.30h, la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, atendrà els mitjans de comunicació.

Redacció – J. V. G.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close