14.3 C
Amposta

Deltebre, Sant Jaume i Camarles creen el DeltaMarket, la botiga online del Delta de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dissabte 27 de febrer s’ha donat el tret de sortida a DeltaMarket, la botiga online del  Delta de l’Ebre, mitjançant un acte que s’ha celebrat a l’auditori de Sant Jaume d’Enveja i que  ha comptat amb la participació de les alcaldies i regidories de Comerç que conformen aquesta  botiga online: Deltebre, Sant Jaume d’Enveja i Camarles.  

Aquesta botiga està conformada per tres eixos diferents. El primer, la part de botiga online,  DeltaShop, la qual s’ha posat en funcionament aquest mateix dissabte i que comença amb la  incorporació de 12 botigues i més de 50 productes a la venda. El segon, una part de lliurament  de menjar a domicili, DeltaDelicious, que estarà activa durant les properes setmanes i, la  tercera, DeltaAtraction, una part de contractació de pacs turístics en la qual també s’està  treballant.  

En aquest sentit, durant el transcurs de la presentació, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha  explicat que “aquest projecte neix de la voluntat de sumar esforços per generar un efecte  multiplicador que permeti facilitar la reactivació econòmica dels nostres respectius municipis i  el Delta de l’Ebre”. Soler ha remarcat que “estem davant d’un projecte que ha d’esdevenir un  punt d’inflexió per a futures col·laboracions entre els ajuntaments del Delta, més enllà de la  lluita contra la regressió que estem duent a terme, per impulsar el nostre territori i projectar la  nostra marca Delta”.  

En la mateixa línia, l’alcalde de Sant Jaume d’Enveja, Joan Castor Gonell, ha posat en valor  “la col·laboració entre les tres administracions” i ha afegit que “el DeltaMarket ha de ser un  exemple de com aquesta col·laboració ens ha de permetre anar més lluny i oferir, d’aquesta  manera, un millor servei a la ciutadania i noves eines al teixit econòmic i comercial dels  municipis que els ajudin a vendre el seu producte a un altre mercat”.  

Finalment, l’alcalde de Camarles, Josep Navarro, ha detallat que “des de Camarles estem i  estarem sempre al costat de qualsevol iniciativa que afavoreixi a la ciutadania i atorgui noves eines de difusió i de projecció al comerç local i de proximitat”. A la vegada, Navarro també ha  emfatitzat amb el “valor afegit que suposa aquest projecte per a una marca Delta que hem de  saber potenciar entre tots”

La pàgina web www.deltamarket.cat estarà plenament operativa a partir d’aquest dilluns, una  vegada efectuada la seva presentació. L’adhesió al DeltaMarket, per als establiments  interessats en adherir-se en aquesta iniciativa, està bonificada fins al 30 de juny d’aquest any  2021. 

Redacció- F. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -