14.3 C
Amposta

Deltebre inicia una diagnosi per conèixer les afectacions individuals de cada negoci

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Tal com va detallar l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, en el darrer plenari municipal, l’Ajuntament de Deltebre ha engegat un estudi sobre la realitat actual dels sectors econòmics del municipi a conseqüència de l’aturada existent a causa de la pandèmia de la COVID-19, i així poder reforçar els incentius a la dinamització econòmica com una eina més de suport als sectors econòmics de Deltebre.

Aquesta diagnosi es realitza mitjançant una enquesta online a la qual ja han participat més de 140 empreses, comerços i autònoms. Segons ha detallat la regidora de Personal i Acció Comercial, Ingrid Santiago, l’objectiu d’aquest estudi “és conèixer la realitat actual dels comerços, empreses i autònoms de Deltebre amb més profunditat, després d’aquestes setmanes d’aturada, i així poder actuar en concreció i partint de les necessitats recollides en l’enquesta”. L’enquesta s’està enviant per correu electrònic però en el cas que no es disposi de mitjans telemàtics, es realitzarà telefònicament.

Aquest estudi facilitarà la modificació dels ajuts als incentius econòmics, els quals estan en funcionament des de l’any 2016, i que ara s’adaptaran per complementar noves casuístiques del context actual i seguir donant una major cobertura als sectors econòmics amb ajuts per fer front als lloguers comercials, la taxa d’escombraries comercials, taxa d’ocupació de la via pública, impost sobre béns immobles, taxa dels mercat municipals, etc.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -