14.3 C
Amposta

Deltebre inicia novament el projecte Aquaescola al Centre Esportiu del Delta

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

Aquesta darrera setmana s’ha posat en funcionament el projecte Aquaescola amb l’objectiu que l’alumnat de primària de les escoles de Deltebre, però també de municipis veïns, puguin gaudir de la natació a la piscina interior del Centre Esportiu del Delta.

A hores d’ara aquesta activitat, que es du a terme en el marc de l’assignatura d’Educació Física, compta amb la participació de 300 alumnes de les escoles l’Assumpció, Riumar i Sant Miquel, de Deltebre, de l’escola de Sant Jaume d’Enveja i de l’escola dels Muntells. El regidor de Promoció Esportiva i Festes, Eric Bertomeu, ha explicat que “volem obrir les portes del Centre Esportiu del Delta a les escoles i als xiquets i xiquetes per tal que aquest esdevingui el seu centre esportiu de referència i utilitzin les nostres instal·lacions per al seu desenvolupament i creixement”.

El projecte Aquaescola, que ha començat aquest mes d’octubre, s’allargarà fins al mes de juny. Segons el regidor de Defensa del Territori, Ensenyament, Joventut i Participació, Jordi Bertomeu, com a Ajuntament de Deltebre “hem de posar a disposició dels xiquets i xiquetes les nostres instal·lacions esportives i facilitar les eines i els mecanismes per tal que puguin gaudir dels beneficis i de l’aprenentatge de l’educació física i motriu”.

Més enllà d’aquest projecte, el Centre Esportiu del Delta també compta amb l’Escola de Natació de Deltebre, la qual engloba a més de 250 persones que volen aprendre o perfeccionar la natació.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -