14.3 C
Amposta

Deltebre facilitarà la recollida d’al·legacions contra el Pla de protecció del Delta a partir de dilluns

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Deltebre (Baix Ebre) posarà a l’abast de la ciutadania les al·legacions contra el Pla de protecció del Delta de l’Ebre a partir d’aquest dilluns. El pla estatal, elaborat pel Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic, està a consulta pública fins al pròxim 5 d’abril. El consistori facilitarà quatre models diferents d’al·legacions. En concret, per a la ciutadania en general, per al teixit associatiu, per als propietaris de construccions en sòl urbà de Riumar o sòl potencialment turístic, i per als propietaris de sòl agrícola. L’alcalde de municipi, Lluís Soler, ha remarcat que han “d’inundar el ministeri d’al·legacions com a resposta a un pla que provocaria que la mar ens inundi”.

Quatre models d’al·legacions
En total hi ha fins a quatre models diferents d’al·legacions: per a la ciutadania en general, per al teixit associatiu, per als propietaris i propietàries de construccions en sòl urbà de Riumar o sòl potencialment turístic, i per als propietaris o propietàries de sòl agrícola. Les al·legacions s’han coordinat amb la Comunitat de Regants de l’Esquerra de l’Ebre. A banda d’aquestes, l’Ajuntament de Deltebre també està preparant les al·legacions pròpies com a ajuntament que donarà a conèixer a finals d’aquest mes.

Les al·legacions, que estaran disponibles des d’aquest dissabte a la pàgina web de l’Ajuntament de Deltebre, es podran presentar telemàticament al mateix espai web, i presencialment a l’Espai d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Deltebre i del Consell de Riumar, al Centre Esportiu del Delta, i a la Biblioteca Delta de l’Ebre. També es podran presentar les oficines de la Comunitat de Regants de l’Esquerra de l’Ebre, entitat amb la qual s’ha coordinat aquesta acció. A banda d’aquests punts, també es preveu la incorporació de nous espais de recollida proporcionats per les entitats del municipi.

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -