14.3 C
Amposta

Deltebre atorga més de 100.000€ en ajuts a les empreses, comerços i autònoms del municipi

Tot i que la mitjana dels ajuts ascendeix a 500€, hi ha empreses que s’han vist beneficiades amb imports globals de 2.500€

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El govern municipal ha donat a conèixer el resultat de la primera convocatòria d’ajuts dirigits a les empreses, comerços i autònoms del municipi i que s’emmarquen en el Pla de Reactivació Socioeconòmica de Deltebre. En total, entre ajuts directes i indirectes, derivats de la supressió de tributs municipals, l’Ajuntament de Deltebre ha atorgat 101.408,46€ entre 175 empreses.

Tot i que la mitjana dels ajuts ascendeix a 500€, hi ha empreses que s’han vist  beneficiades amb imports globals de 2.500€. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha detallat que “des de l’Ajuntament de Deltebre volem estar al costat del sector econòmic del municipi per tal que en l’actual context d’adversitat ningú es quedi enrere”. Per aquest motiu, l’alcalde ha anunciat que al mes d’octubre s’obrirà una segona convocatòria per donar cabuda a les empreses que no han sol·licitat l’ajut.

Els ajuts es destinaven en diferents supòsits atenent a l’impacte de la Covid-19 i del pas del temporal Gloria, i la majoria de les empreses, un 36%, s’han pogut acollir al supòsit 5, el qual permetia arribar a ajuts directes de fins a 1.000€. La regidora de Personal i Acció Comercial, Ingrid Santiago, ha explicat que “durant totes aquestes setmanes hem fet un treball d’acompanyament constant per tal que les empreses tinguessin les màximes facilitats possibles a l’hora de presentar la documentació per així arribar a la màxima ciutadania possible”.

Cal recordar, en aquest sentit, que l’Ajuntament de Deltebre va habilitar l’Espai de Reactivació Socioeconòmica des d’on s’efectuava un acompanyament individualitzat tant al sector econòmic com a les famílies al moment de realitzar la seva sol·licitud d’ajut. Els ajuts atorgats per l’Ajuntament de Deltebre complementen els ajuts d’altres administracions.

Les jornades gastronòmiques de l’arròs, una nova acció per dinamitzar l’economia

Des del 10 fins al 24 de setembre es realitzaran a Deltebre les jornades gastronòmiques de l’arròs, una nova edició que comptarà amb la participació de 15 restaurants del municipi que oferiran menús i tapes que ja es poden consultar a la web de l’Ajuntament de Deltebre. Enguany, com a novetat, el catàleg de les jornades de l’arròs també contempla la possibilitat de realitzar dues receptes, elaborades per l’Associació de Dones de Deltebre i l’Associació Local de la Dona de La Cava, amb el corresponent maridatge de la sumiller Llúcia Castanyo.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -