14.3 C
Amposta

Deltebre aprova el reglament del Consell de Defensa de #DeltebreTerritori

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Deltebre ha celebrat aquest passat dimecres la sessió plenària del mes de febrer, la  qual va estar marcada, entre d’altres qüestions, per l’aprovació per unanimitat del reglament  del Consell de Defensa de #DeltebreTerritori, el qual ha de regular la participació i els  membres d’aquest òrgan. 

En aquest sentit, i banda dels representants dels grups municipals, el Consell de Defensa  #DeltebreTerritori estarà conformant per representants de les entitats amb actuació a Deltebre  que tinguin l’àmbit de treball amb la defensa del territori. A la vegada, també s’obrirà la porta  a persones amb experiència i valor afegit, com també amb empreses relacionades.  

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha posat en valor la creació del Consell de Defensa de  #DeltebreTerritori ja que ens ha de permetre vehicular les inquietuds dels sectors implicats  en la lluita contra la regressió del Delta de l’Ebre, com també ficar coordinar la resposta davant  la inacció històrica que està causant que dia rere dia la mar es guanyi terreny”. Soler ha afegit  que “la seva posada en marxa, pren més sentit encara amb el Pla presentat pel Govern de  l’Estat Espanyol, el qual ens obliga a acceptar un retrocés de la costa que no estem disposats  a assumir” 

El portaveu d’ERC-Més Deltebre, Joan Alginet, ha explicat que aquest consell és un  instrument més necessari que mai ja que estem en un moment complicat ja que el futur del  nostre poble està amenaçat, de manera que tots aquells punts de reflexió, debat i anàlisi han  de ser benvinguts des de la pluralitat i transversalitat”. 

El representant del PSC Deltebre, Aleix Ferré, ha esperat que “hi hagi més neutralitat a l’hora  d’escollir els diferents representants que han de formar part d’aquest òrgan que estem d’acord  amb què s’ha de crear”. 

Paral·lelament, el plenari també ha aprovat, per unanimitat, la modificació del reglament del  cementiri municipal, i l’aprovació de les bases dels premis esports i benestar, les quals tenen  com a objectiu premiar als esportistes i entitats esportives de Deltebre que han assolit èxits  esportius durant l’any anterior. Aquestes últimes amb el vot favorable d’Enlairem Deltebre i les  abstencions d’ERC-Més Deltebre i PSC Deltebre.  

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -