14.3 C
Amposta

DeltArt, el nou Espai Expositiu de Deltebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Un equipament de 430  metres quadrats que complementa el Centre Cultural del Delta conjuntament amb la  Biblioteca Delta de l’Ebre, la Plaça Marina Oriol i l’Espai Polivalent Eliseo Vives.  

La inauguració, que s’ha dut a terme amb aforament limitat a causa de les restriccions, ha  estat a càrrec del secretari general de Cultura, Lluís Baulenas, i ha comptat amb  representants de les entitats del municipi, com també amb una vintena d’artistes locals que  donen contingut a la primera exposició que acollirà DeltArt: D’Arrels Enfora. 

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha volgut agrair la participació dels diferents artistes de  Deltebre i ha recordat que “aquest equipament vol donar projecció i veu a la cultura  silenciada del nostre municipi”. 

Aquesta actuació, que ha suposat un cost econòmic del voltant dels 200.000€, ha estat  subvencionada amb 150.000€ pel departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.  

La primera exposició 

L’exposició d’Arrels Enfora esdevé un tastet de la creativitat a nivell local, un reflex de la  potencialitat creadora de fins a 26 artistes de totes les generacions i de totes les disciplines com la pintura, la fotografia, l’escultura…La ciutadania podrà visitar DeltArt aquest dissabte  de 18h a 21h, i el diumenge d’11h a 13.30h, en el marc d’una jornada de portes obertes.  

Durant la setmana, el Centre Cultural del Delta obrirà les seves portes els dilluns, dimecres,  divendres i dissabte, pel matí, de 10h a 13h, i de dilluns a divendres, de tarda, de 16h a 20h. L’exposició es podrà visitar fins al mes de juny.  

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -