14.3 C
Amposta

Perelló acollirà l’acte de presentació dels Consells per la República a les Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Redacció.- Aquest proper dissabte 6 d’abril, i en presència del secretari nacional de l’ANC, David Fernández, es començaran a crear a les Terres de l’Ebre els primers Consells Locals per la República, com una iniciativa ciutadana i de base per crear la primera estructura d’estat de base civil. La cita és a l’hotel d’entitat del Perelló a les 11:30h, i s’espera que les Terres de l’Ebre siguen capdavanteres en la creació de molts Consells Locals a la majoria dels 52 municipis ebrencs, perquè es tracte d’un territori amb una gran experipencia assembleària, ja que han arribat a existir des de 40 assemblees nacionals catalanes, fins a 40 assemblees locals de la Plataforma en Defensa de l’Ebre a principis d’aquest segle.

Els nous Consells Locals de la República tindran funcions no només testimonials, sinó que permetran treballar per la independència amb accions concretes. Per exemple, hauran d’implementar el sistema de comunicació digital i en xarxa e-República, fomentaran les caixes de solidaritat, fomentaran el ‘consum estratègic’ cap a empeses que no boicotegen el procès, i establiran una xarxa de proximitat contra la repressió, a més de crear projectes propis i està conetada, de forma piramidal, amb el Consell de la República instal.lat a Brusel.les.

 

(Rectificació: En la nota original hem posat que l’acte comptaria amb la presència de l’exdiputat cupaire David Fernàndez, però es tracta de David Fernàndez, secretari nacional de l’ANC)

 

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -