14.3 C
Amposta

Crims de TV3 dedica dos capítols a l’assassinat del Castell d’Ulldecona

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

[NOTÍCIA ACTUALITZADA AQUÍ]

“Crims” és una sèrie de true crime presentada per Carles Porta, que relata crims reals que han passat fa pocs anys a Catalunya. Un d’aquests crims que s’han decidit relatar és el cas de la violació i l’assasinat del castell d’Ulldecona l’any 1982. El fet s’explicarà en dos episodis i el primer s’emetrà el dilluns a les 22.05 a TV3.

L’Audiència de Tarragona va dictar 30 anys de presó per a Ramón Barranco com a autor de l’assassinat i intent de violació de la jove d’Ulldecona (Montsià) Maria Carme Castell, l’any 1982. La pena de 30 anys era la sol·licitada pel fiscal, mentre que l’acusació particular demanava 50 anys.

La sentència considerava provat que Ramon Barranco es va trobar amb la víctima, Mari Carmen Castell, després del Carnestoltes d’Ulldecona de l’any 1982. Més tard, l’acusat la va portar a un descampat, on la va forçar a mantenir relacions sexuals i la colpejà amb una pedra fins a matar-la.

El cos encarregat de portar a terme la investigació va ser el de la guàrdia civil. Després de mesos posant potes enlaire gairebé tota la comarca el cas s’arxiva sense cap culpable clar. Detectius privats, pàrquings de discoteques, personatges del cas Alcàsser, escoltes telefòniques, programes i una atípica parella de guàrdies civils, van acompanyar a la família en una lluita de més de divuits anys contra l’oblit i la prescripció.

Redacció – X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -