EbreNotícies

Conveni entre la Lliga contra el Càncer i l’Ajuntament de Móra d’Ebre

El 10 de setembre es va signar un conveni entre l’Ajuntament de Móra d’Ebre i la Lliga contra el Càncer de Tarragona i de les Terres de l’Ebre per a portar a terme una activitat a la piscina coberta de la població, adreçada als afectats per tractaments oncològics de la comarca de la Ribera d’Ebre.

En concret, l’Ajuntament cedirà la piscina coberta municipal a la Lliga per tal de tirar endavant unes sessions grupals de rehabilitació de les persones malaltes de càncer de la contrada amb l’objectiu de facilitar la recuperació del to muscular dels afectats després d’un tractament. L’activitat es realitzarà de gener a desembre, ja que és necessària la continuïtat d’aquesta mena d’activitats perquè el tractament rehabilitador sigui efectiu.

El conveni el van signar dimarts passat, a la Casa de la Vila de Móra d’Ebre, Francesc Vallespí i Montserrat Querol, per part de la Lliga contra el Càncer, i Joan Piñol, alcalde de Móra d’Ebre, i Raúl Olivan, regidor de Salut, per part de l’Ajuntament de la població.

Redacció – V. Ll.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close