14.3 C
Amposta

Confinen el Segrià, la comarca veïna situada al nord de les Terres de l’Ebre

Aquest confinament començarà a les 12 del migdia d'avui, i fins nova ordre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat en una roda de premsa aquest matí, el confinament de forma perimetral de la comarca del Segrià, la comarca veïna situada al nord de les Terres de l’Ebre. Aquesta operació començarà avui dia 4 de juliol a les 12 del migdia i no es sap fins quan, ja que Torra ha informat què serà fins nova ordre. Des de les 12:00h d’avui es restringeix l’entrada i la sortida a la comarca, excepte per motius laborals. Fins les 16:00h es permet mobilitat per poder tornar al domicili, entre d’altres mesures:

En aquesta comarca, doncs, s’activaran 25 dispositius de Mossos d’Esquadra i 200 agents per controlar les entrades i les sortides, ja que la mobilitat serà reduïda i amb motius molt justificats i, a més, s’extremaran les precaucions ja conegudes com la ditància, la higiene i l’ús de la mascareta. També els experts demanen que es facin poques trobades i en poca gent, i que es vigili a les persones més vulnerables.

El motiu d’aquest confinament és a causa d’uns rebrots a la regió sanitària de Lleida, on hi ha 8 brots de coronavirus. Aquesta regió durant l’última setmana ha notificar 365 nous diagnòstics, el doble que en l’anterior i més que els detectats en qualsevol setmana dels mesos de març i abril.

Redacció – E. C.

 

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -