14.3 C
Amposta

“Comerç de Confiança”, un segell creat per les Cambres de Comerç per reactivar l’activitat comercial

El segell certificarà que l'establiment aplica els protocols sanitaris establerts a la Guia de Bones Pràctiques de la Secretaria d'Estat de Comerç

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Reactivar l’activitat comercial és essencial per iniciar la recuperació de l’economia després de la parada imposat per la lluita contra la pandèmia de l’COVID-19 i per a això és imprescindible que els clients confiïn que els establiments ofereixen un entorn segur.

Per això, les Cambres de Comerç posen en marxa el segell “Comerç de Confiança”, que acredita que els comerços compleixen els protocols sanitaris i de seguretat establerts en el Protocol i Guia de Bones Pràctiques de la Secretaria d’Estat de Comerç.

Des de la Cambra de Comerç de Tortosa consideren que el comerç està fent un enorme esforç d’adaptació a les noves circumstàncies per seguir oferint la qualitat i el servei de sempre amb les màximes garanties per als seus clients. Quan un consumidor vegi aquest segell en un aparador, sabrà que entra en un comerç de confiança.

Amb una senzilla i ràpida tramitació telemàtica per aportar la documentació requerida i una declaració responsable d’haver elaborat el corresponent Protocol d’actuació en matèria de seguretat i higiene, el comerç obtindrà un distintiu que acreditarà davant els clients que l’establiment compleix les normes per a proporcionar una experiència de compra segura.

Des de la Cambra es duran a terme verificacions aleatòries després de l’emissió del certificat per comprovar el compliment del Protocol presentat per l’empresa, que s’ha d’actualitzar en funció de novetats que puguin introduir-se en el Protocol i Guia de Bones Pràctiques de la Secretaria d’Estat de Comerç.

Redacció – D. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -