14.3 C
Amposta

Comencen els treballs per reparar la coberta i renovar els lavabos del mercat de Tortosa

Són dues actuacions incloses al Pla Cuidem Tortosa, el pla de xoc de manteniment i millora de la via pública i dels equipaments municipals

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquesta setmana han començat els treballs de millora del mercat municipal de Tortosa. Concretament, l’Ajuntament ha iniciat les tasques de reparació de la coberta, que pateix goteres, i de renovació dels lavabos, que estan obsolets. Es tracta de dues actuacions incloses al Pla Cuidem, el pla de xoc de manteniment i millora de la via i dels equipaments municipals.

“Els treballs de reposició de diferents punts de la coberta del mercat, afectada per filtració d’aigües pluvials, s’executaran en cap de setmana per no afectar l’activitat del mercat, ja que es treballa en alçada, és necessària la instal·lació d’un elevador i hi ha perill de caiguda de material”, ha explicat l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, que avui ha visitat les obres juntament amb la regidora de Serveis Municipals, Marga Abelló; la regidora de Comerç, Sònia Rupérez i el president de l’Associació de Venedors del Mercat, Julián Montero.

Pel que fa al cost dels treballs de reparació de la coberta és de 10.297 euros i el termini d’execució dels treballs és de dos mesos. Quant a les obres de millora i adaptació dels lavabos van començar ahir, es suprimiran les barreres arquitectòniques i s’adaptaran a persones amb mobilitat reduïda. També s’instal·laran bescanviadors de nadons i seran lavabos inclusius. En aquest cas, es tracta d’una actuació amb un cost de 22.733 euros i amb un termini d’execució de dos mesos.

“Millorem l’estat de conservació d’un dels edificis més emblemàtics del nostre municipi, un edifici modernista situat al centre de la ciutat, que és un aparador de la gastronomia ebrenca i on podem trobar tota mena de productes de proximitat”, ha assenyalat Jordan.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -