CoronavirusEbreNotícies

Comencen els tractaments de desinfecció a les zones amb més perill d’Alcanar i les Cases

S'efectuen amb productes homologats contra el Covid-19

Els nuclis d’Alcanar i les Cases van començar a efectuar, el passat divendres, els tractaments de desinfecció a les zones amb més perill dels municipis. Els productes, homologats contra el coronavirus, s’aniran aplicant progressivament pels diferents espais dels termes municipals mentre duri el confinament i l’estat d’alerta sanitària.

El tractament funciona de manera que en una primera acció es prima l’actuació en aquelles zones dels tres municipis, incloent Alcanar Platja, que poden presentar major risc com poden ser: els diferents espais públics, els voltants del centre de salut i consistori, places, farmàcies, parcs i un llarg etcètera. A mesura que el tractament vagi avançant, s’anirà ampliant per altres zones.

Es tracta d’una actuació que, tal i com explica Jordi Bort, regidor de Governació, “es porta a terme de forma coordinada entre la Brigada Municipal d’Obres i Serveis, i diversos col·laboradors del municipi”.

Així mateix, tal com es va comunicar dies enrera, la deixalleria municipal s’ha tancat al públic. Per aquest motiu, Bort, que també és regidor de Medi Ambient, recorda que des de l’Ajuntament es fa una crida a la ciutadania “perquè no aboqui cap residu a la via pública”.

Redacció – J. V. G.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close