14.3 C
Amposta

Comença la temporada “Lo riu és música” a bord de Lo Sirgador

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Després del concert inaugural amb “Los Sirgadors” el mes passat, el proper diumenge 5 de Maig comença el cicle “Lo riu és música” a bord de Lo Sirgador amb l’actuació de l’artista constantinenc, Domi Garcia.

“Lo riu és música” està format per una sèrie de concerts que es fan tot navegant pel riu Ebre fins a l‘illa dels Bous a la posta de sol. Cada 15 dies, aproximadament, i en cap de setmana, oferiran actuacions d’artistes catalans i del territori amb diferents estils i formats. Tot i que podríem ampliar l’oferta, si convé, més endavant.

La intenció és que es converteixi en un cicle permanent i que Lo Sirgador esdevingui un aparador privilegiat de l’oferta musical al territori, atès que disposem d’un espai incomparable per a esdeveniments culturals i volem compartir-lo amb tothom.

Al llarg del cicle, podrem gaudir d’artistes del territori com Montse Castellà, Los Sirgadors o Arrels dels Ports, així com d’altres artistes catalans com Ivette Nadal, Frans Cusnipera o Damià Olivella. Així mateix, d’un repertori de balades, boleros i cançons catalanes de sempre amb la veu de Gonzalo Luna i de Martín Fernández, al piano.

Un any més, col·laborarem amb la Mostra de Jazz de Tortosa amb les actuacions del trio “Tarraco Jazz connection” i amb el saxofonista local, Ivan Benet. Al setembre, coincidint amb les dates del festival Eufònic, actuarà a bord la violinista electrònica, Núria Garcia. També ens acompanyarà el trio “Elles”, que l’any passat ens van captivar amb el seu concert.

A més, per tercer any consecutiu estarem a Amposta, a la Festa del Mercat a la Plaça, amb l’espectacle de Pili Cugat i Carlos Lupprian “La Danielle” que tant d’èxit ha tingut les anteriors edicions.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -