14.3 C
Amposta

Comença la segona fase de les obres de millora de l’àrea quirúrgica a l’Hospital de Móra d’Ebre

La primera fase, que engloba l'àrea de Cirurgia Major Ambulatòria, ja es troba en funcionament. La segona fase inclou l'àrea d'esterilització, la sala de parts i el quiròfan 3

- Anunci -spot_img

El més vist

- Advertisement -

Durant la primera fase de les obres d’ampliació i millora a l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre s’han executat les obres de la nova àrea de Cirurgia Major Ambulatòria (CMA) que ja es troba en funcionament des de principis de setembre. Paral·lelament, s’ha treballat també en l’adequació i millora de l’Àrea de gabinets d’endoscòpia i de cirurgia menor, en la que s’ha habilitat una nova sala per a tècniques endoscòpiques, que s’està acabant d’equipar. Aquesta reestructuració ha comportat l’habilitació d’una nova sala d’actes, ja equipada i en funcionament. El Servei Català de la Salut ha invertit en aquesta primera fase més d’un milió d’euros entre obra i equipament.

Durant el mes d’agost, Salut ha iniciat a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre la segona fase del projecte d’ampliació, millora i renovació tecnològica de l’àrea quirúrgica del centre. Aquesta segona fase inclou la reforma i ampliació de l’àrea d’esterilització, amb maquinària nova, i l’adequació i millora tant de la sala de parts com del quiròfan número 3. Una vegada finalitzada la segona fase començarà la tercera i última etapa de les obres, que inclourà l’adequació i renovació dels dos quiròfans restants. Els treballs d’obra de la segona i tercera fase s’han adjudicat per un import d’1.540.103,63 €.

Nou TAC

L’Hospital Comarcal Móra d’Ebre disposa, des del passat mes de setembre, d’un nou aparell TAC amb majors prestacions, que permet ampliar l’espectre d’exploracions i tècniques i que millora notablement la qualitat i les possibilitats diagnòstiques respecte al TAC anterior, a més de suposar una millora en la seguretat dels procediments, ja que irradia menys durant la realització de la prova i millora el temps d’exploració.

Aquest nou equipament, valorat en 408.034,99 euros, ha estat finançat dins el Pla Inveat impulsat pel govern espanyol, projecte finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -