14.3 C
Amposta

Comença Ia Lliga Catalana de Morra a la Ràpita

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

21 parelles de jugadors començaran la participació en la primera lliga Catalana de morra organitzada per l’Associació cultural Morràpita que donarà el tret de sortida aquest dimarts 29 de desembre. Les deu partides de la jornada es jugarà fins al 7 de gener.

Els jugadors durant aquests dies hauran d’acordar el lloc i l’hora de la partida que es disputarà en diferents indrets de la població marinera. Els escenaris d’aquestes partides seran diferents llocs emblemàtics com el Mirador de la Guardiola, l’antic escorxador, el parc del Garbí, la punta del Moll Pescador i quan es podrà, també s’inclouran les terrasses d’establiments gastronòmics locals que acolliran la lliga.

Morràpita ha dotat als jugadors de pantalles protectores de plàstic, així com d’ampolles individuals de gel hidroalcohòlic i s’hauran de mantenir les distàncies per tal de complir amb les normes sanitàries vigents.

L’Associació Morràpita realitza diversos campionats a l’any, amb una durada d’un dia o dos com a màxim. Aquesta Lliga busca mantindre als jugadors de morra actius en una competició més llarga i en la que la regularitat primarà sobre l’estat d’ànim d’un dia determinat.

Els participants hauran de prendre totes les mesures de seguretat sanitàries per la Covid-19, amb l’ús de la pantalla de protecció que se’ls donarà, i les distàncies pertinents a l’hora de realitzar les partides.

Redacció- X. LL

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -