14.3 C
Amposta

Com es pot demanar l’abonament gratuït de Renfe?

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El transport públic serà gratuït a partir del setembre. En concret, la mesura està prevista de l’1 de setembre i el 31 de desembre, quatre mesos. Renfe ja ha obert aquest dilluns dia 8 d’agost a la seua pàgina web un registre per poder sol·licitar els abonaments de transport amb la bonificació aprovada pels serveis de Rodalies, mitja distància i Avant.

Els usuaris podran demanar els seus títols multiviatge a partir d’avui, però no els començaran a rebre fins al 24 d’agost, moment en què també hauran d’abonar el dipòsit corresponent a cada abonament: de 10 euros per Rodalies i de 20 euros en els serveis de mitja distància.

Quant costa?

Els usuaris hauran d’adquirir un abonament de quatre mesos mitjançant un dipòsit de 10 euros per a Rodalies i 20 per a distància mitjana. Les fiances es podran recuperar al final del període sempre que hagin fet un mínim de 16 viatges. Pels serveis Avant es manté la subvenció del 50% del preu.

Quines línies inclou?

La mesura inclou totes les línies de Rodalies de Catalunya i també els trens Regionals, com les línines ebrenques R15 (Barcelona Estació de França – Reus – Riba-roja d’Ebre) i R16 (Barcelona Estació de França – Tarragona – Tortosa / Ulldecona).

On i com el puc demanar?

A través d’un apartat disponible a la web de Renfe i seguint tots els passos.

Notícia relacionada

Les línies de tren ebrenques R15 i R16 seran gratuïtes: com funcionarà i durant quant?

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -