14.3 C
Amposta

Clubs ebrencs s’uneixen per frenar la fuga de jugadors de futbol base

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Divuit clubs de futbol de les Terres de l’Ebre han creat la Plataforma pel Futbol Base Ebrenc (PFBE), que naix per la preocupació dels clubs petits a l’hora de crear les plantilles de futbol base des de patufets fins a juvenils. L’objectiu no és buscar plantilles de qualitat sinó de quantitat perquè es pugui jugar a futbol a tots els pobles possible del territori.

La plataforma, en un comunicat, afirma que hi ha clubs que es dediquen a captar jugadors i jugadores d’altres poblacions, però no per completar les plantilles, sinó per augmentar la qualitat dels seus equips. Aquest fet, segons diuen, és “inacceptable” i pot acabar “arruïnant” la viabilitat del futbol en molts municipis.

La plataforma reparteix responsabilitats i reconeix que no tota aquesta problemàtica és exclusivament culpa dels “grans” clubs, sinó que una part rellevant també la tenen les famílies. A més, els clubs que han creat la PFBE també reconeixen una part de responsabilitat i marge de millora en la formació dels jugadors i jugadores i s’han unit també amb aquesta finalitat, la de poder millorar conjuntament per tal de créixer tant en l’àmbit organitzatiu com en l’educatiu.

Els clubs que formen part d’aquesta nova plataforma son: el CF Jesús Catalònia, Escola Futbol Delta de l’Ebre, CF Ampolla, CF Ulldecona, SCER l’Ametlla de Mar, CF Gandesa, UE Sant Jaume, CD Roquetenc, CF Alcanar, CF Camarles, CE Arnes, CF Santa Bàrbara, CE Olímpic ME, UE Aldeana, CE Perelló, UD Campredó, CF la Sénia i UE Jesús i Maria.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -