14.3 C
Amposta

Cinquanta restauradors es formen en la cuina japonesa a Ebreterra

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

NdP.- Mig centenar de professionals del sector de la restauració han participat en un curs de cuina japonesa desenvolupat a EbreTerra per l’empresa e-Forma’t i que han comptat amb el suport del Consell Comarcal del Baix Ebre. Aquest curs, dividit en cuina bàsica i avançada, ha estat impartit pel sushiman del restaurant Sukomi de Tortosa, Hèctor Ribeiro, i subvencionat al 100 per cent pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, acompanyada pel conseller comarcal d’EbreTerra, Kilian Franch, ha assistit a la cloenda del curs al costat de la directora d’e-Forma’t, Anna Casanova, per lliurar els diplomes als alumnes que han superat aquesta nova formació en cuina japonesa. L’empresa e- Forma’t també ha organitzat aquest trimestre a EbreTerra un curs de tast de vins.

L’espai de cuina d’EbreTerra està a disposició de totes aquelles empreses que necessiten un equipament professional per fer formació, demostracions o promocions relacionades amb la cuina o la gastronomia.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -