14.3 C
Amposta

Catalunya Ràdio emetrà des de Poble Nou del Delta en el Dia Mundial de la Ràdio

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El 13 de febrer és el Dia Mundial de la Ràdio i Catalunya Ràdio ho celebra per quart any consecutiu amb les persones que, dia a dia, ajuden l’emissora a ser el que és. Des del 13 de gener, els oients podien fer la seua proposta al web de l’emissora. Catalunya Ràdio volia que els seus seguidors expliquessin raons, on viuen i quin programa voldrien que es fes a casa seua.

D’aquesta manera, “El matí de Catalunya Ràdio” i tots els programes de l’emissora acompanyaran els seus seguidors d’una manera especial, sortint dels estudis i desplaçant-se allà on proposin els oients. Entre totes les propostes que es rebin, cada programa en triarà una, que serà on es farà l’emissió en directe el dia 13 de febrer.

“El matí de Catalunya Ràdio” anirà fins a Poblenou del Delta per emetre’l en directe aquest mateix dijous, 13 de febrer, concretament ho farà des d’una barraca reconstruïda. Ho ha anunciat aquest mateix matí la presentadora i directora del mateix programa, Mònica Terribas.

La Unesco va proposar el 13 de febrer com a Dia Mundial de la Ràdio perquè és el dia que es va crear la Ràdio de les Nacions Unides, el 1946.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -