14.3 C
Amposta

Cap de setmana de teatre i de música al teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa

Divendres, representació d'una obra de Shakespeare i diumenge, concert del quintet Blue Velvet, dins dels actes de la Capital de la Cultura 2021

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa ofereix aquest divendres dia 5 a dos quarts de nou del vespre la representació de “La tempesta”, una obra escrita per William Shakespeare a càrrec de la companyia Parking Shakespeare. Les entrades estan a la venda a la web del teatre. El diumenge hi haurà l’actuació del quintet Blue Velvet que oferirà una combinació de música electrònica amb música clàssica i jazz. El repertori inclou el resultat de fuionar temes des de Mingus o Steve Reich fins a Debussy o Björk. Les dues propostes estan dins de la Capital de la Cultura Catalana 2021.

El quintet Blue Velvet estarà format per músics locals, com Alba Morena, Lluís Martínez, Guillem Soler o Marc Piñol, i comptarà també amb un músic convidat de luxe, el saxofonista Perico Sambeat. Aquest concert tindrà lloc a partir de les set de la tarda i les entrades es poden adquirir també a la web del teatre.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -