14.3 C
Amposta

Canvis al Govern d’Amposta després del salt d’Adam Tomàs com a director d’Empresa i Treball a l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, serà el nou director territorial d’Empresa i Treball a les Terres de l’Ebre. A conseqüència d’aquest nomenament deixarà el seu càrrec a la Diputació de Tarragona i aquest l’entomarà el regidor Miquel Subirats. Aquests canvis obliguen a reestructurar els cartipassos del Govern Local. Ramon Bel, regidor de Festes, agafarà força convertint-se amb el nou regidor de Governació, una regidoria fins ara capitanejada per Miquel Subirats. Carla Bonfill assumirà Zones Verdes i Camins dins de la regidoria de Medi Rural, que fins ara era una rama inclosa dins de la regidoria de Serveis al Territori.

Subirats seguirà sent regidor a Amposta de Serveis al Territori, però també serà diputat provincial a la Diputació de Tarragona assumint, com ja feia Tomàs, els Serveis d’Assistència al Territori (SAT). A més, deixarà l’Àrea de Medi Ambient i Protecció Civil del Consell Comarcal del Montsià i la regidora Susanna Sancho passarà a ocupar el seu càrrec i es convertirà en consellera comarcal.

L’alcalde Adam Tomàs ha explicat a Imagina Ràdio aquests canvis, que ja va anunciar públicament al ple d’aquest dilluns dia 28 de juny. Pel que fa al nou càrrec de director territorial, Tomàs diu que li fa molta il·lusió entomar aquesta responsabilitat en una àrea molt important pel futur de les Terres de l’Ebre, “ho he triat perquè em fa il·lusió tornar d’allí on vaig sortir. Retorno al territori i em motiva molt la tasca territorial”. Per altra banda, la reestructuració del cartipàs municipal, segons l’alcalde, els hi serveix per reequilibrar pesos, “estem a dos anys de noves eleccions i aprofitem això per fer canvis i reequilibrar pesos per encarar els dos anys que ens queden en més garanties”.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -