14.3 C
Amposta

Cajigos Motors presenta la seva primera fira de vehicles Km0 a Amposta

La fira se celebrarà del 12 al 15 de juny a la seu del concessionari, ubicada a la carretera Eix de l’Ebre C-12, Km. 0, a Amposta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Cajigos Motors organitza la seva primera fira de vehicles de km0, un esdeveniment que busca respondre a l’augment de la demanda d’aquests cotxes. La fira se celebrarà del 12 al 15 de juny a la seu del concessionari, ubicada a la carretera Eix de l’Ebre C-12, Km. 0, a Amposta.

Eva Cajigos, responsable de màrqueting de Cajigos Motors, destaca que aquesta fira neix de la necessitat i l’interès creixent pels vehicles de km0. “Són cotxes ja fabricats, disponibles en estoc, fet que els permet oferir-se a preus més avantatjosos“, explica.

Habitualment, Cajigos Motors participa en la fira multisectorial d’Amposta, que se celebra al desembre, i aquesta és la primera vegada que organitza una fira pròpia dedicada exclusivament als vehicles de km0. L’esdeveniment comptarà amb una cinquantena de vehicles de diverses marques perquè els usuaris puguin comparar i triar. La majoria de cotxes exposats seran dels grups PSA i FCA, que inclouen marques com Peugeot, CitroënOpelHyundai, i Volkswagen.

L’horari de la fira serà de 10 h a 13 h i de 15:30 h a 19:30 h.

Cartell de la primera fira de vehicles de km0 de Cajigos Motors.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -