14.3 C
Amposta

CaixaBank renova el seu acord de col·laboració amb l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de la província de Tarragona per seguir donant suport al sector

Els més de 700 establiments que formen part de l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de la província de Tarragona tindran a la seva disposició productes i serveis financers en condicions avantatjoses

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

CaixaBank Hotels & Tourism i l’AEHT renoven el seu conveni per donar suport al sector i seguir recolzant-lo en aquesta fase de reactivació de l’activitat. Amb aquesta finalitat, CaixaBank ha renovat el seu suport a l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de la província de Tarragona.

Aquesta renovació de conveni té com a objectiu impulsar i dinamitzar el sector hoteler i de la restauració de les comarques tarragonines i inclou, a més, una àmplia oferta de serveis i productes financers per a hotelers i restauradors en condicions avantatjoses, dissenyats exclusivament tenint en compte les necessitats del sector turístic. El conveni de col·laboració preveu també uns avantatges per als associats en la gestió dels seus comptes, targetes, transferències i finançament.

L’acord ha estat subscrit pel president de l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de Tarragona, Francesc Pintado, i el director de Banca d’Empreses de la direcció territorial Catalunya de CaixaBank, Antonio Asensio. A la signatura també hi ha assistit el responsable del sector turístic a la direcció territorial Catalunya de CaixaBank, Albert Pascual.

L’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de la província de Tarragona

L’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de Tarragona (AEHT) és l’entitat referent del sector a la demarcació pel que s’ha consolidat com a portaveu dels bars, hotels i restaurants de la província de Tarragona. Les xifres així ho avalen: 44 anys, 700 socis, 20 professionals punters formant part de la junta, 75 empreses, 10 associacions territorials representant tota la província, 6 associacions sectorials defensant les peculiaritats del sector, 9 Estrelles Michelin i Sols Repsol formant part del Consell d’Experts.

L’objectiu de l’AEHT és representar, defensar, formar, assessorar i promocionar els socis, per mantenir un destí gastronòmic i turístic de primera qualitat.

Sobre CaixaBank Hotels & Tourism

CaixaBank Hotels & Tourism es la divisió especialitzada de CaixaBank que posa a disposició del mercat hoteler una oferta de productes i serveis especialitzats i diferencials per ajudar a optimitzar la rendibilitat del seu negoci i a simplificar la seva activitat diària, tenint en compte les necessitats dels diferents subsectors: hotels, allotjaments turístics i càmpings.

CaixaBank Hotels & Tourism compta amb més de 10.000 clients del sector de l’allotjament turístic i està posicionada com un referent per aquest segment d’empreses amb capacitat per detectar les necessitats del sector i secundar-lo amb el servei personalitzat que requereix a través d’un equip de 30 professionals especialitzats en el mercat hoteler i de més de 1.500 assessors de CaixaBank Empreses. A través d’aquesta divisió especialitzada, CaixaBank posa a la disposició del mercat hoteler una oferta de productes i serveis diferencials per ajudar a optimitzar la rendibilitat del seu negoci i a simplificar la seva activitat diària, tenint en compte les necessitats dels diferents subsectors: hotels, allotjaments turístics i càmpings.

A més, CaixaBank Hotels & Tourism té una sensibilitat especial amb els projectes socialment responsables, com per exemple aquells que incorporen millores en eficiència energètica, accessibilitat, gestió de l’aigua i residus, o que promoguin la incorporació laboral de persones en risc d’exclusió. En aquest context, CaixaBank destaca per la seva actuació responsable i així li ho reconeixen els principals organismes internacionals. L’índex de sostenibilitat mundial Dow Jones Sustainability Index la situa entre els millors bancs mundiales en termes de responsabilitat corporativa.

Hotels & Tourism té convenis amb més de 40 federacions i associacions hoteleres, i organitza periòdicament trobades amb empresaris referents del sector per tota la geografia espanyola. A més, l’entitat financera és membre de l’Organització Mundial del Turisme, l’organisme de Nacions Unides encarregat de la promoció d’un turisme responsable, sostenible i accessible per tots.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -