14.3 C
Amposta

CaixaBank i l’Ajuntament de l’Aldea posen en marxa un servei d’acompanyament a la gent gran

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb l’Ajuntament de l’Aldea per posar en marxa el servei d’acompanyament a la gent gran. Aquest servei estarà dirigit a satisfer les necessitats de ciutadans i ciutadanes majors de 70 anys que visquin sols i que, per manca d’autonomia personal o a conseqüència de la situació familiar personal no puguin dur a terme les tasques de la vida quotidiana a la seua llar i fora d’ella amb normalitat.

Berta Royo Regidora de Foment a les Persones, ha dit que “estem molt contents d’haver rebut la col·laboració de CaixaBank i Fundació “la Caixa” que ens pot ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones”.

Gràcies a la seua capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seua labor social, detectant necessitats d’entitats socials locals com les de l’Ajuntament de l’Aldea i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El projecte de l’Ajuntament de l’Aldea farà possible que la gent gran aldeana tingui la vida més fàcil.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -