14.3 C
Amposta

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Tortosa donaran suport a projectes empresarials de les Terres de l’Ebre en el marc del pla europeu de recuperació

L’acord inclou l’assessorament a les empreses, linies de finançament adequades per fer front a les inversions i jornades especialitzades

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Tortosa han signat un acord de col·laboració pel qual l’entitat financera donarà suport al servei d’ajuda de l’entitat cameral a les empreses de les Terres de l’Ebre per accedir als fons europeus emmarcats dins de el Pla Estatal de Recuperació, Transformació i Resiliència ‘Espanya pot’.

L’acord signat, que estarà vigent fins a desembre de 2022, ha estat subscrit pel director comercial d’Empreses de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya, Antonio Asensio, i pel president de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Faiges, en un acte que ha tingut lloc a la seu de la Cambra de Comerç tortosina.

El text contempla la col·laboració d’ambdues entitats per identificar àrees d’acció prioritàries, aliniades amb els objectius de la Unió Europea, assessorar les empreses, així com per a la celebració de jornades específiques. L’acord també recull que es desenvoluparà una contínua interlocució amb l’administració i s’oferirà informació puntual a les empreses pel que fa a les convocatòries d’ajudes autonòmiques o estatals de caràcter genèric o transversal i sobre les novetats més rellevants que es vagin produint en relació amb la gestió dels fons europeus.

Els fons europeus han d’impulsar un canvi en el model productiu en nom d’un creixement sostenible i inclusiu, la transició ecològica i digital, la cohesió social i territorial i la igualtat efectiva. En aquestes inversions, les empreses poden comptar amb les diferents línies de finançament de CaixaBank.

Francesc Faiges, ha destacat que “des de la Cambra de Comerç de Tortosa, gràcies al suport de CaixaBank, volem oferir a tot el teixit productiu de les Terres de l’Ebre l’acompanyament necesari per beneficiarse dels programes i les linees d’ajuts dels fons europeus emmarcats en el pla “Espanya pot”.

Per la seva banda, el director comercial d’Empreses de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya, Antonio Asensio, ha assenyalat que “amb aquesta aliança amb la Cambra de Comerç de Tortosa reforcem la nostra aposta pel teixit empresarial de les Terres de l’Ebre, assessorant i donant suport a iniciatives que fomentin la innovació i l’emprenedoria amb l’objectiu compartit entre tots els agents econòmics i empresarials del territorio ebrenc de millorar la productivitat i competitivitat de les empreses “. “Des de CaixaBank sumarem la nostra capacitat i experiència amb la intenció que l’efecte positiu de les ajudes sigui encara més gran, tenim la ferma intenció de seguir formant part de la solució a la crisi actual”, ha subratllat Asensio.

CaixaBank, el banc que trien les empresas

CaixaBank es consolida com una entitat de referència per a les empreses amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per més de 150 centres CaixaBank Empreses a tot l’estat, un dels quals està ubicat a Tortosa, on hi treballen 4 professionals altament qualificats.

En l’àmbit internacional, CaixaBank dóna suport als seus clients empresa amb diveses solucions operatives amb accés efectiu territorial a 127 mercats de diferents països que es sumen als gestors d’alta especialització -especialistes de Finançament i serveis, Comerç exterior i tresoreria, Finançament estructurada, Turisme i Negoci immobiliari- que treballen a les oficines d’Espanya, oferint el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l’estranger. L’entitat dóna servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores com les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -