14.3 C
Amposta

El biòleg ampostí Jesús Gómez, nou director d’Agricultura a les Terres de l’Ebre

El fins ara responsable del Pesca dels serveis territorials substitueix Ferran Grau, que deixa el càrrec per jubilació

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, ha nomenat en encàrrec de funcions Jesús Gómez Fernàndez com a nou director dels Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre en substitució de Ferran Grau, qui ha accedit a la jubilació i al qual li agraeix els serveis prestats. Ferran Grau va estar al capdavant dels Serveis Territorials des de l’any 2016 quan va entrar a formar part de l’equip de la consellera Meritxell Serret.  

 Jesús Gómez, nascut a Amposta (Montsià) l’any 1969, és llicenciat en Ciències Biològiques a la Universitat de Barcelona i disposa d’un màster d’auditoria ambiental de la Universitat Politècnica de Catalunya. 

Ha treballat com a docent fent cursos de formació de l’INEM en aqüicultura a persones que es trobaven en situació d’atur i a l’Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya per obtenir els títols de patró d’embarcació. També ha participat en congressos nacionals i internacionals sobre aqüicultura. 

 Jesús Gómez va treballar a diverses empreses del sector de la pesca i l’aqüicultura portant projectes relacionats amb la perca, els esturions i la producció de caviar. Des de l’any 2006, treballa als Serveis Territorials del Departament d’Agricultura a les Terres de l’Ebre on ara ocupava el càrrec de responsable de Pesca.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -