14.3 C
Amposta

Benifallet tanca el 2022 amb gairebé 38.000 visitants a les Coves Meravelles i el Llagut

Les Coves Meravelles de Benifallet reobren les portes aquest dissabte deixant enrere un any amb els objectius assolits

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Les Coves Meravelles, el principal atractiu turístic del municipi de Benifallet, un any més, obre portes a la temporada 2023 aquest pròxim dissabte 21 de gener i tanca l’any 2022 amb un alt nombre de visites. Concretament, 37.788 entre les Coves Meravelles i el Llagut. No obstant això, aquest nombre de visites marca l’inici de la nova temporada 2023 fixant així un nou objectiu per assolir. Continuar sumant i continuar fent la feina cada dia millor.

Seguint el patró d’anys enrere, les Coves Meravelles reben més d’un 70% de turisme de tot l’Estat. La majoria d’aquest, centrat principalment en els caps de setmana i festius. D’aquesta manera, el turista estranger prefereix visitar aquest espai geològic i “meravellós” entre setmana o, com és cada cop més comú, en èpoques de l’any no tan freqüentades. La desestacionalització, que cada cop està sent més normalitzada en els darrers anys, ha potenciat que llocs com Benifallet, acabin tancant únicament un mes a l’any per tal de poder recarregar les piles i organitzar la pròxima temporada.

Enguany, Benifallet ha apostat per invertir, remodelar i renovar, el seu Departament Turístic creant així nous llocs de treball amb l’objectiu d’atendre a tots els turistes que aprofiten els mesos amb menys aglomeracions, per fer turisme i viatjar. Des d’aquest primer mes de gener, l’Oficina de Turisme estarà oberta (de 10 a 18 hores) amb una nova figura professional: una tècnica en turisme que s’encarregarà d’organitzar i gestionar el dia a dia de tot allò que envolta el patrimoni turístic de Benifallet.

Aquest any, s’implementaran millores i es presentaran noves idees amb la finalitat de millorar el llegat turístic que Benifallet fa anys que dona a conèixer. El Llagut també tornarà a posar-se en marxa a mitjan mes de març per continuar oferint les visites mostrant la flora i la fauna de la zona, la història del poble i les seues peculiaritats que el diferencien i el fan ser, “el Cor de l’Ebre”.

El Llagut de Benifallet amb desenes de músics i activistes que han cantat Pete Segger al bell mig del riu. Imatge del 3 de maig del 2019. ACN

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -