14.3 C
Amposta

Bel aconsegueix el compromís del govern espanyol per reduir els retards en els permisos de conduir

El diputat del Partit Demòcrata ha explicat que el director general de trànsit destinarà més administratius per agilitzar els tràmits a Catalunya

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dijous al matí ha tingut lloc la compareixença del director general de trànsit, que havia sol·licitat el diputat del Partit Demòcrata, Ferran Bel. “El director general s’ha compromès a resoldre els problemes a l’aula d’exàmens teòrics de Tarragona, reubicant els ordinadors i ampliant la capacitat d’examen”, ha explicat Bel.

Malgrat no concretar el número exacte dels assignats a la demarcació de Tarragona i Terres de l’Ebre, el director general ha manifestat que hi haurà 25 administratius interins a Catalunya. El diputat demòcrata ha sol·licitat que 6 o 7 d’aquests interins vagin a la demarcació de Tarragona. “Cal alliberar els examinadors de les tasques administratives i poder, així, regularitzar el retard amb els exàmens de circulació”, ha exposat Bel.

Ferran Bel ha agraït al director general Pere Navarro la seua predisposició, tanmateix també ha fet saber que “esperem la concreció de totes aquestes mesures que ha anunciat a la comissió de seguretat viària del Congrés”. En aquesta línia el diputat ha manifestat que continuarà en contacte amb el sector de les autoescoles, treballadors i sobretot els usuaris, ja que “són els qui estan més pendents de poder dur a terme les proves”.

El diputat ha acabat dient que “des del Partit Demòcrata estarem pendents que aquestes mesures s’implementen i tinguin els resultats esperats, millorant la situació per totes aquelles persones, especialment els joves, que a les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona veuen com assolir la llicència de conducció està ple de demores i incerteses”.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -