Balfegó, l’empresa líder mundial en comercialització i gastronomia de tonyina roja de l’Atlàntic i el Mediterrani per a alta restauració, ha anunciat la segona edició del concurs ITAMAE Balfegó, el campionat professional de sushi d’Espanya. Aquest esdeveniment té com a objectiu buscar els millors experts en l’art del sushi a Espanya i divulgar el coneixement de la gastronomia japonesa.
Aquesta competició s’organitza en el marc d’unes jornades adreçades al públic general, que es celebraran els dies 17 i 18 de juny al complex Delicias Ibercaja, i que estan destinades a mostrar els aspectes més destacats i arrelats de la cultura nipona. A través d’exhibicions i tallers, es mostraran les pràctiques més representatives d’aquesta cultura, com ara la cal·ligrafia japonesa, la ceràmica, l’enquadernació i la pintura, així com l’art del karate, la cerimònia del te, l’ús del quimono i la creació de bonsais.
En aquest esdeveniment social i cultural, els assistents també tindran l’oportunitat de tastar les propostes gastronòmiques de diferents restaurants japonesos de tot el territori nacional.
Amb aquesta iniciativa, Balfegó pretén consolidar-se com a empresa referent en la promoció i la difusió de la gastronomia japonesa a Espanya, tenint en compte l’auge de consum d’aquesta cuina a tot el món.
La segona edició del concurs ITAMAE Balfegó s’ha consolidat com una cita ineludible per als amants de la gastronomia japonesa i la cultura nipona. L’empresa espera que aquest esdeveniment sigui un èxit, i que contribueixi a difondre la riquesa i la diversitat d’aquesta cultura mil·lenària.
Redacció- Ll. F