14.3 C
Amposta

Balfegó es converteix en un dels socis principals de l’AEHT

Una aposta decidida de l'empresa pel territori i pel sector

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Balfegó, la companyia pesquera de les Terres de l’Ebre, de manteniment, comercialització i investigació de la tonyina roja, ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona (AEHT), passant a ser un dels socis prèmium de l’entitat i sumant-se a les més de 75 empreses que la recolzen. Amb aquest conveni, l’AEHT compta amb el suport de l’empresa líder mundial en tonyina roja, fet que demostra la seua aposta pel sector i pel territori.

Així mateix, l’empresa de l’Ametlla de Mar oferirà condicions avantatjoses pels socis i serà present en diverses jornades i actes que l’AEHT organitzarà arreu del territori, com el Gastro Wine & Music que l’AEH Salou celebrarà el 25 de setembre.

L’AEHT creix dia rere dia, en nombre de socis i associacions territorials, però també en nombre de socis com Balfegó que donen suport a l’entitat per a la consecució dels seus objectius i que ofereixen avantatges als més de 750 associats.

Sobre Balfegó

Manel i Pere Vicent Balfegó i Montse Brull i Salomé Gaseni van constituir l’any 2002 l’empresa amb un propòsit: portar la millor tonyina roja del món als millors restaurants del planeta. Actualment Balfegó és present en més de 30 països i dona feina a més de 200 persones de forma directa i a altres 200 més de manera indirecta, mantenint la seva essència: l’honestedat i la proximitat com a bandera. Una empresa familiar totalment compromesa amb les persones i el món que l’envolta.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -