14.3 C
Amposta

Balfegó certifica l’autenticitat, sostenibilitat i bones pràctiques en tota la cadena de l’empresa

El segell AENOR destaca el procés de traçabilitat que permet identificar i acreditar la qualitat de les tonyines roges

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

AENOR, entitat de certificació a Espanya, ha atorgat a la companyia tonyinaire Balfegó un segell integral de sostenibilitat mediambiental, traçabilitat, autenticitat i bones pràctiques de manipulació -relatives a l’anisakis- en tota l’activitat de l’empresa, tant al mar com a terra. L’entitat ha auditat totes les fases de pesca extractiva, el transport del peix a les granges marines i el procés d’alimentació, extracció i sacrifici que es fa de la tonyina roja. Un dels punts destacats és el procés de traçabilitat que des del 2008 permet identificar i acreditar el recorregut de cada peix de Balfegó, les seves anàlisis microbiològiques i el percentatge de greix que ha adquirit. AENOR ha verificat les proves d’ADN que es fan a les tonyines.

Aquest és el segon certificat AENOR que rep Balfegó aquest any. La companyia també ha estat la primera empresa del sector pesquer espanyol que aconsegueix el certificat AENOR enfront de la covid-19. És un segell que certifica les inversions realitzades per l’empresa per adaptar-se a les circumstàncies definides per la crisi sanitària i que avala l’efectivitat de les mesures, sistemes i protocols adoptats.

Font: ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

Els cribratges als centres educatius de Tortosa han detectat fins ara 91 positius

Fins a la data d'avui, a la ciutat de Tortosa s'han fet més de 5.000 proves PCR dins del cribratge que s'està realitzant als...

L’Ajuntament de Tortosa descatalogarà el monument franquista de l’Ebre aquest divendres

El ple de l'Ajuntament de Tortosa portarà a aprovació, divendres, la proposta per al nomenament d'un nou Defensor de la Ciutadania. La persona proposada...

Ingressaran malalts amb Covid-19 a tots els hospitals de les Terres de l’Ebre

La Regió Sanitària Terres de l'Ebre, conjuntament amb els proveïdors del territori, aplica des d'ahir una nova fase del Pla de Contingència pel qual...

Salut es planteja fer cribratges massius als centres educatius d’Amposta

Els cribratges massius a les escoles de Tortosa han detectat, de mitjana, un 1,3% de positius entre els alumnes, tots ells asimptomàtics. Les proves...

Mesures de seguretat i reorganització als camps: comença la collita de cítrics a l’Ebre sota la Covid-19

La collita de cítrics ha començat ja als camps del sud de les Terres de l'Ebre amb noves mesures de seguretat i canvis organitzatius...
- Anunci -
- Anunci -