14.3 C
Amposta

Baix Ebre Innova organitza un curs d’operacions auxiliars de manteniment i transport en indústries alimentàries

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza, a través de Baix Ebre Innova, un curs d’operacions auxiliars de manteniment i transport en indústries alimentàries, subvencionat pel Fons Social Europeu i el Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat. Aquest curs té una durada de 280 hores, la previsió és començar les classes el pròxim 9 de desembre i acabar-les el 30 d’abril.

Tot i que el curs va adreçat principalment a persones desocupades també s’hi poden inscriure treballadors que estiguin inscrits al SOC com a demandants d’ocupació. Els participants, una vegada obtingut el certificat de professionalitat, podran realitzar operacions de neteja en equips i instal·lacions d’indústries alimentàries, així com utilitzar carretons i dispositius de transport intern per a la càrrega i descàrrega de mercaderies en magatzems i dipòsits.

Aquest curs s’inclou en l’oferta formativa de Baix Ebre Innova 2019/2020, que es va iniciar el passat mes d’octubre amb els cursos de soldadura amb elèctrode i revestit i elèctrode no consumible i el d’activitats de gestió administrativa amb més d’una trentena d’alumnes.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -