14.3 C
Amposta

Avenç social a Amposta amb un espai de participació comunitària

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Fins a 41 agents socials d’Amposta, entre representats institucionals i representants d’entitats socials amb presència a la ciutat, conformen el nou Consell Municipal de Serveis Socials d’Amposta, que es va constituir a finals de setembre en una reunió al saló de plens de l’ajuntament d’Amposta. Es tracta d’un òrgan col·legiat de participació en matèria de serveis socials i que es reunirà un mínim de dos vegades a l’any.

Entre els seus objectius i funcions hi ha el d’emetre un informe anual sobre la situació de els necessitats socials i dels serveis socials de la ciutat; crear taules de treball per debatre temes concrets; coordinar i supervisar les taules de treball que es creïn en el marc del Consell Municipal de Serveis Socials i formular propostes i suggeriments en relació amb el funcionament dels serveis i organismes públics municipals.

“Es tracta d’un espai de participació comunitària per l’assessorament i la consulta en matèria de serveis socials”, assenyala l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, tot afegint que és “una eina que ens ha de permetre detectar les necessitats que hi ha a Amposta i poder dissenyar programes que donin resposta a aquestes necessitats”.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -