14.3 C
Amposta

Avancen la recollida d’aliments a Tortosa per l’augment de la demanda

L'arribada de refugiats d'Ucraïna i l'augment dels preus agreugen les dificultats de moltes persones

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Banc d’Aliments de Tortosa avança la campanya de recollida de menjar de primavera per l’augment de la demanda i la necessitat de moltes persones. L’acció es farà el 6 i 7 de maig, un mes abans del que es fa habitualment. L’entitat dipositarà caixes a l’entrada dels supermercats que participen en la campanya perquè els clients puguin deixar-hi els donatius. Enguany es demana sobretot conserves de peix i la llet. A les hores de més concurrència, també hi haurà informadors que donaran a conèixer la campanya i els seus objectius. Després de dos anys de pandèmia, l’entitat ha optat enguany per recuperar la presencialitat i la recollida tradicional d’aliments, tal com ha explicat el portaveu del Banc d’Aliments, Òscar Ologaray.

Segons explica Olgaray, la pandèmia ha fet augmentar la tasca que realitzen les entitats assistencials -en aquest cas, el Banc dels Aliments, Càritas, Creu Roja i l’Arxiconfraria de la Cinta i l’Ajuntament de Tortosa-. A més, la guerra a Ucraïna i l’arribada de refugiats ha fet augmentar la demanda d’aliments al territori.

El portaveu del Banc d’Aliments ha remarcat que Tortosa ha demostrat “en totes les ocasions”, que és “una ciutat solidària” i ha animat la ciutadania a tornar a fer-ho. “Estem en un moment de màxima necessitat, cal recuperar l’esperit solidari i de col·laboració que vam tenir a l’inici de la pandèmia”, ha demanat.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -