14.3 C
Amposta

Ascendeix a 34 el nombre de sancions en un sol dia per incomplir l’ordre de confinament a Tortosa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Policia Local de Tortosa i els Mossos d’Esquadra ja han aixecat 60 actes a persones que es trobaven al carrer per motius no permesos durant la pandèmia, d’entre els quals 34 (18 de la Policia Local i 16 dels Mossos d’Esquadra) es van aixecar durant el dia d’ahir. La xifra suposa un augment destacat del nombre de sancions ja que, fins dijous, la xifra era de 26.

Majoritàriament, les sancions corresponen a gent que practica esport, a grups de persones que es troben al carrer o a casos que surten a passejar sense motiu justificat. Les dades les ha donat a conèixer l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, que ha comparegut de manera telemàtica després de la reunió d’aquest mateix dissabte de la comissió de seguiment pel Covid19 a la ciutat.

Davant l’augment exponencial detectat, l’alcaldessa ha insistit en la necessitat que tothom es quede a casa. En aquest sentit, es mantenen els controls de la Policia Local al conjunt del municipi per evitar que es produeixin aquestes situacions i també possibles desplaçaments de gent pel cap de setmana.

La comissió de seguiment també ha permès conèixer que els sis professionals sanitaris de la Clínica Terres de l’Ebre, que havien tingut contacte amb el primer mort per coronavirus a Tortosa, han pogut sortir de l’aïllament preventiu, una vegada constatat que es van seguir tots els protocols de protecció.

D’altra banda, el centre ja no hi té cap persona ingressada, per la qual cosa l’alcaldessa ha assenyalat que està a la disposició de la Regió Sanitària per poder atendre diferents especialitats que es puguen derivar d’altres centres.

També s’ha intensificat la neteja viària a tota la ciutat, amb incidència especial a llocs amb més concurrència, com el Mercat Municipal, els supermercats, les comissaries de policia, a més dels entorns dels centres sanitaris, on també s’estan utilitzant productes especialitzats.

Pel que fa a les activitats d’oci, segueixen les classes virtuals dels monitors del Complex Esportiu WIN, obertes a tota la ciutadania, i la setmana que ve s’incorporaran propostes de caire cultural per seguir des de casa.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -