14.3 C
Amposta

L’artista Roc Blackblock realitza a Ulldecona una obra d’art urbà en defensa del territori i les oliveres

Realitza el treball titulat "Pel futur del territori, defensem la pagesia i les oliveres" amb pintura-grafiti a mà alçada

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquests dies i fins diumenge l’artista Roc Blackblock està realitzant a Ulldecona (Montsià) el projecte d’art urbà “Pel futur del territori, defensem la pagesia i les oliveres”. Els treballs d’aquesta obra van començar ahir dijous i seguiran fins diumenge 28 de juny. Si us apropeu a Ulldecona podreu veure en acció a Rock Blackblock, un il·lustrador tot terreny, creador en diversos suports: murs, pell, paper, llenç, formats digitals… Entenent l’art urbà com a eina de compromís social, realitzant-lo amb stencils de gran format, combinat amb treball de pintura-grafiti a mà alçada.

Roc Blackblock, nascut a Barcelona, és conegut pels seus grafitis gegants en edificis d’arreu del país. I aquests dies treballa amb “Pel futur del territori, defensem la pagesia i les oliveres”, projecte conjunt de Roc Blackblock i Salvem lo Montsià. Des de Salvem lo Montsià no desvetllen la sorpresa de l’escena que s’acabarà pintant, només expliquen que és un reconeixement a la pagesia, les oliveres i les dones, per això recomanen que la gent es passi per anar seguint en directe els avenços del mural. L’artista treballarà durant el matí i la tarda al mur d’un habitatge de la plaça Diputació, darrere de la Casa de Cultura d’Ulldecona (Montsià-Terres de l’Ebre).

Més informació sobre Rock Blackblock a:

https://rocblackblock.com/

https://www.instagram.com/rocblackblock/

https://www.facebook.com/rocblackblock.one/

https://twitter.com/rocxxl

Redacció – LL. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -