14.3 C
Amposta

Arròs Montsià, guardonat amb un premi europeu en cooperativisme i sostenibilitat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Arròs Montsià i la Cooperativa Arrossera del Montsià rebran un dels Premis Europeus a la Innovació Cooperativa per la creació de valor ambiental en l’àmbit de la bioeconomia. Aquests premis estan convocats per la COPA-COGECA, l’organització que agrupa les cooperatives i entitats agràries de tots els sectors agrícoles i ramaders de la Unió Europea. L’objectiu dels guardons és reconèixer les bones pràctiques de les cooperatives agrícoles europees en el disseny d’una agricultura innovadora, més sostenible i orientada a les persones. El premi l’aniran a recollir la setmana vinent a Brussel·les.

El guardó a Arròs Montsià és un reconeixement a molts anys dedicats a treballar amb tècniques d’agricultura controlada, envasos 100% sostenibles i reciclables, paper PEFC per conservar els boscos, així com altres innovacions per reduir la petjada ambiental.

Entre les principals novetats està en Oryzite, un producte fet amb les clofolles de l’arròs i que s’està utilitzant com a substitut del plàstic en molts processos industrials. El seu ús ajuda a minimitzar el consum d’energia i reduir l’impacte del CO₂.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -