14.3 C
Amposta

Arrenca l’oferta formativa de Baix Ebre Innova amb més d’una trentena d’alumnes

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest mes d’octubre ha arrencat l’oferta formativa del Consell Comarcal del Baix Ebre, a través de la societat Baix Ebre Innova, amb més d’una trentena d’alumnes al Viver d’Empreses de Camarles. Concretament, s’està impartint un itinerari complet del certificat de professionalitat en activitats de gestió administrativa i un altre itinerari de soldadura amb elèctrode i revestit i elèctrode no consumible (TIG). El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura; el president de Baix Ebre Innova, Josep Antoni Navarro i el gerent de Baix Ebre Innova, Antoni Galve, han visitat avui els dos cursos. Faura ha encoratjat els alumnes a aprofitar aquesta oferta formativa, que inclou una part teòrica i una altra de pràctica, ja que és una garantia de trobar feina.

Pel que fa al curs de soldadura tindrà una durada de 720 hores, 640 de les quals teòric-pràctiques, 40 hores de formació complementària, prevenció de riscos laborals i orientació i 40 hores més de pràctica a l’empresa. En aquest curs, hi ha 17 alumnes matriculats d’entre 17 i 58 anys, amb una mitjana de 31, alguns dels quals ja han treballat de soldadors i altres tenen experiència en altres sectors com l’hostaleria, la mecànica o la vigilància.

El curs de gestió administrativa preveu 920 hores de formació, 800 de les quals teòric-pràctiques, 40 hores de formació complementària, prevenció de riscos laborals i orientació i 80  hores de pràctica a l’empresa. Un total de 16 alumnes participen en aquesta formació amb una mitjana d’edat de 40 anys.

Tots dos cursos formen part del programa Formació amb Compromís de Contractació 2019, que garanteix la inserció laboral d’un mínim del 40% de l’alumnat que supere el curs. Es tracta d’una formació subvencionada pel Fons Local Europeu i el departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

Font – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -