14.3 C
Amposta

Arranca la programació ‘Març en femení’ a Alcanar

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament d’Alcanar, en col·laboració amb diferents entitats del municipi i el Consell Consultiu de Dones, ha elaborat la programació d’activitats amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Una proposta que porta el títol  “Març en femení”.

Programació a les Cases

A les Cases d’Alcanar, el primer dels actes es va realitzar darrer el divendres, 6 de març, a les 20.30 h, al casal de Jubilats. Tractava d’un teatre-fòrum, Tots podem ser Laia, organitzat per l’associació Armall de les Cases i el Grup de Teatre Gresol.

Avui 8 de març, El Dia internacional de les Dones a les 11 h, davant el Mural de la Dona Remendadora, l’Associació de veïns Les Cases ha organitzat l’acte Donarall – Poesia visual, un poema teixit amb i per les dones de Les Cases amb Mariaelena Roqué.

Tot seguit, a la plaça Sant Pere hi haurà un recital de poesia en clau de dona i la lectura del manifest feminista, a càrrec de l’Associació de Veïns les Cases. També actuarà un quartet musical femení, es farà una lectura de poesia de Ma Mercè Marçal i un contacontes teatralitzat en clau femenina, a càrrec de l’associació Armall de les Cases.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -